Over ons

Al meer dan 30 jaar situeert dit kleine familiebedrijfje zich aan de rand van Gent, net op het kruispunt van Drongen en Mariakerke. (Drongensesteenweg en Rooigemlaan) Gemakkelijk bereikbaar via R4 en de grote invalswegen rond Gent.

30 jaar geleden ontstond bij Chris het idee om een van de eerste outlets in de regio op te starten. Zelf kind zijnde van ouders die actief waren in de textielsector was de know how en kennis aanwezig.

Fashion loft werd geboren.

Ondertussen heeft er een evolutie plaatsgevonden van outlet tot volwaardige muitbrandstore met een ruim assortiment kleding en accessoires. Vandaag wordt de winkel gerund samen met haar dochters en een topteam die de winkel omarmen met liefde en passie.

Wij kopen de collecties aan vanuit ons buikgevoel en gaan dagelijks op zoek naar de tofste stijlen, betaalbaar en kwalitatief.
Regelmatig voegen we nieuwe merkjes toe en passen we ons assortiment aan . Wekelijks krijgen we nieuwe leveringen binnen.

Kijk je liever rustig zelf rond of vind je het fijn om geholpen te worden? De ongedwongen sfeer bij ons laat je beide toe.